Uždaryti

Paieška

Senamiesčio skulptūros, Klaipėda

Kaina: 15 € suaugusiam, 12 € pensininkui ar vaikui.

Kainos grupėms nuo 10 žmonių.

 

Klaipėda – jūros, vėjų ir neabejotinai skulptūrų miestas. Gatves ir aikštes puošia daugybė skulptūrų, tikslaus skaičiaus turbūt mums niekas ir pasakyti negali.

Jei esate klaipėdietis – dažnai pro kai kurias iš miesto skulptūrų praeinate, jei esate miesto svečias – gal tik retkarčiais aplink jas pasmalsaujate. O kai kurių iš jų gal visai niekada nepastebėjote? Nieko keisto – skulptūros mums atrodo nebylios. Bet ar tikrai jos tokios? Ką mums jos papasakotų jas pakalbinus? Kokia jų prasmė, kada ir kodėl jos atsirado konkrečioje vietoje, kaip jos siejasi su Klaipėdos miestu, kokias istorijas jos pasakoja?

Pabandyti rasti atsakymus į šiuos klausimus kviečiu ekskursijoje „Senamiesčio skulptūros“. Ekskursijos metu pasivaikščiosime po Klaipėdos senamiestį ir aplankysime bei pakalbinsime pačias iškalbingiausias čia esančias skulptūras.

Kalba: Lietuvių, anglų.

Trukmė: apie 2 val.

Susitikimo vieta: Vaiduoklio skulptūra (Prie Pasukamojo tiltelio), Klaipėda

Dalyvių skaičius: nuo 10 iki 50.

Visoms amžiaus grupėms.

Kaina: 15 € suaugusiam, 12 € pensininkui ar vaikui.

Kainos grupėms nuo 10 žmonių.

Trumpa informacija apie gidę Agnę: Negimiau Klaipėdoje, bet nuo pirmos pažinties dienos pamilau šį miestą ir kraštą, iš šios meilės ir gimė gidės veikla bei visos mano ekskursijos. Jų metu siekiu tuo atrastu žavesiu pasidalinti ir su ekskursautojais.

Kitos teminės gido ekskursijos: „Nuo Memelio iki Klaipėdos“, „Liepų gatvė“, „Senasis Naujamiestis“, „Klaipėdos tarpukario modernizmas“, „Paribio kurortas“ (Palangoje).

Back to Top